ZF 24

Sapte prostituate de pe centura orasului Targu Mures, cele mai mari datornice la bugetul local

Sapte prostituate de pe centura orasului Targu Mures, cele mai mari datornice la bugetul local
05.05.2009, 14:34 3031

Sapte prostituate de pe centura orasului Targu Mures se afla in topul datornicilor la bugetul local, cu amenzi neachitate in valoare totala de 450.000 de lei, arata Gandul.

Seful Serviciului de Executare Silita din cadrul primariei, Vasile Szoverfi, a declarat, ieri, presei ca, pe langa datoriile legate de taxe si impozite ale persoanelor fizice si juridice, exista si peste 6.500 de amenzi neachitate, care ar trebui sa intre la bugetul local din amenzile pentru prostitutie, amenzi auto, pentru tulburarea linistii publice, circulatia fara documente pe trenuri ori locuire fara forme legale.

La "categoria prostituate", pe primul loc este o persoana cu datorii la bugetul local, din amenzi, de 85.720 de lei, urmata de una care are de achitat 79.060 de lei din 199 de amenzi, si o alta, cu amenzi totale de 71.950 de lei din 147 de amenzi. Despre cele mai mari datornice la bugetul local al Targu Mures cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO