ZF 24

Sam Mills Feed, producător de carne de pasăre, şi-a majorat afacerile cu 8% în 2019, ajungând la 116 mil. lei. Compania a avut o pierdere de 21 mil. lei. Compania a avut o pierdere de 21 mil. lei şi un număr mediu de 144 de angajaţi

Sam Mills Feed, producător de carne de pasăre, şi-a...

Autor: Florentina Niţu

08.06.2020, 17:40 152

Sam Mills Feed, companie care deţine mai multe fer­me de creştere a puilor, a avut în 2018 o cifră de afaceri de 116,5 mil. lei (24,5 mil. euro), în creştere cu 8% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe. 

Totuşi, compania a înregistrat pierderi în ultimii trei ani, iar anul trecut a avut o pierdere netă de 21 mil. lei (4,4 mil. euro).

Antreprenorul Ioan Arcadie Bercean, care a dezvoltat gru­pul din industria alimentară Sam Mills din Satu Mare, a creat o structură de tip holding sub care a reunit mai multe com­panii din cadrul grupului: Sam Mills Business Invest­ment Holding SRL. Holdingul deţine părţi sociale la Sam Mills Europe, Man Ro, Sam Mills Feed, Incubaţia AVE, Sam Trade şi Sam Cargo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO