ZF 24

S-a acordat Oscarul mobilelor: HTC Hero, telefonul anului 2010 - VIDEO. Vedeti aici unde se poate cumpara in Romania

S-a acordat Oscarul mobilelor: HTC Hero, telefonul anului 2010 - VIDEO
17.02.2010, 17:11 107

Telefonul Hero, produs de compania taiwaneza HTC, a fostdesemnat telefonul anului de catre GSMA, organizatia mondiala carereprezinta interesele industriei de comunicatii. Premiile au fostacordate la Targul GSM de la Barcelona.

Telefonul, care functioneaza pe platforma Android, dezvoltata deGoogle, are un ecran multitouch de 3,2 inchi (8 cm) cu o rezolutiede 320x480 pixeli si camera foto de 5 megapixeli. Ofera acces laretelele de socializare Facebook si Twitter si la serviciul fotoFlickr, dar si Gmail sau Google Maps. Hero este primul telefon cusistemul de operare Android care poate afisa pagini web construitecu tehnologia Adobe Flash, precum YouTube. Dispozitivul a fost alesla Barcelona smartphone-ul anului, fiind desemnat castigator infata telefoanelor Samsung Star, Nokia N97 mini, BlackBerry Bold9700 si Samsung Omnia HD.
HTC Hero a fost anul trecut telefonul anului in Marea Britanie.

HTC Hero este oferit inRomania de Orange, la preturi incepand de la 349 de euro pana la427 de euro, la abonament pe 2 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO