ZF 24

Ruwel amana cu un an investitia de la Cluj

28.09.2006, 20:01 18

Cu toate ca anul trecut Ruwel isi anunta intentia de a demara productia la Cluj in 2007, in prezent, cel mai mare producator de circuite integrate din Germania estimeaza ca activitatile de productie vor incepe doar la mijlocul anului 2008.
Oficialii Ruwel spun ca intreg proiectul din Romania va fi restructurat, ca urmare a schimbarilor de pe pietele internationale de componente electronice
Ruwel trebuia sa demareze cea mai importanta investitie din Cluj, pentru productia de circuitele integrate, estimata la 80 de milioane de euro insa in prezent compania a anuntat ca activitatile de productie vor incepe numai la mijlocul anului 2008.
"La scurt timp dupa vizita noastra in Romania, in timpul careia anuntam ca vom incepe investitia in curand, un concern international a preluat actiunile Ruwel. Acest investitor accepta in linii mari strategia noastra de dezvoltare pe plan extern, dar vrea sa regandeasca detaliile inainte ca investitia sa fie demarata", a declarat pentru ZIARUL FINANCIAR, Wilfried Sehner, presedintele executiv al consiliului de adminstratie al Ruwel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO