ZF 24

Rompetrol a cerut o noua amanare pentru ofertele de preluare, primind refuzul CNVM

18.11.2009, 19:04 28

Grupul Rompetrol a cerut marti o noua prelungire a termenuluipana la care trebuie sa depuna ofertele de preluare la RompetrolRafinare (RRC) si Rompetrol Well Services (PTR), insa CNVM arespins, miercuri, solicitarea, informeaza Mediafax.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a prelungitsaptamana trecuta, pentru vineri, 20 noiembrie, termenul pana lacare grupul Rompetrol trebuie sa depuna documentele pentru ofertelede preluare, desi grupul a cerut o amanare de 45 de zile.

Anterior, CNVM a respins la 22 octombrie, rapoartele de evaluarela Rompetrol Rafinare si Rompetrol Well Services si a cerut o nouadocumentatie, care initial trebuia trimisa institutiei pana joi, 12octombrie. Comisia a solicitat atunci un nou raport de evaluarerealizat de un alt evaluator independent, care sa mai cuprinda"abordarea pe baza de venit" si calculul activului net pe actiunepentru fiecare companie in parte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO