ZF 24

Romar: Lipsa normelor de aplicare a asigurarilor private ne forteaza sa transformam un spital intr-o cladire de birouri

30.06.2008, 20:30 16

Grupul de firme Romar, cu activitati pe piata serviciilor medicale private, la care fondul de investitii RC2 detine o participatie de 40%, ia in considerare renuntarea la deschiderea unui spital privat de 60 de paturi, cladirea deja finalizata putand fi transformata intr-una de birouri.

"Proiectul de spital privat pe care il avem construit la rosu ar putea fi transformat intr-o cladire de birouri, avand in vedere legislatia in privinta asigurarilor private de sanatate care este destul de nesigura si neclara. Fara aceste asigurari, investitiile in spitale private sunt la randul lor destul de nesigure si nerentabile", a spus pentru ZF Liliana Hagicalil, director general al Romar. Familia Hagicalil controleaza indirect 60% din actiunile grupului de firme.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce cifra de afaceri si-a bugetat Romar pentru acest an si la cat se ridica investitiile implicate pana acum in proiectul de spital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO