ZF 24

Românii pot achiziţiona Hyundai Elantra facelift la un preţ începând de la 14.000 de euro. Galerie foto

Hyundai Elantra facelift

Hyundai Elantra facelift

Autor: Ioan Dornescu

06.05.2014, 15:07 406

Modelul este disponibil în România cu motorizare pe benzină, clienţii putând opta între transmisia automată şi cea manuală, ambele dotate cu şase trepte de viteză, precum şi între două variante de echipare.

"Elantra facelift se diferenţiază de generaţia anterioară în materie de design, printr-o grilă reconstruită, proiectoare de ceaţă, bară de protecţie faţă, dar şi prin remodelarea părţii din spate. Deşi ampatamentul modelului Elantra a rămas neschimbat, măsurând 2.700 mm, dimensiunile noii versiuni au fost adaptate pentru a genera mai mult spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagaje (mai lung cu 20 mm)", potrivit unui comunicat al Hyundai Auto România.

Pentru achiziţia prin programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, preţurile de vânzare pornesc de la 12.516 euro.

Hyundai Auto România, parte a grupului Ţiriac, este reprezentantul mărcii în România din anul 1994 şi aduce pe piaţa naţională opt modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO