ZF 24

Româncă arestată la Oslo, după ce a furat un televizor cu diagonala de un metru ascuns sub fustă

Româncă arestată la Oslo, după ce a furat un televizor cu diagonala de un metru ascuns sub fustă

Autor: Valentin Vidu - Mediafax

14.08.2012, 09:20 2200

Poliţia a arestat-o pe femeie, însoţită de preietenul ei, după ce aceasta a ieşit împleticindu-se dintr-un magazin din capitala norvegiană, ascunzând sub fustă televizorul în valoare de peste 3.800 de euro. Femeia a putut să care televizorul cu diagonală mare prins între pulpe până la o staţie de autobuz din apropiere. Însă un angajat al magazinului a alertat poliţia, care a arestat-o la bordul autobuzului.

Femeia şi însoţitorul ei sunt români, iar ea le-a spus poliţiştilor că are "muşchii de la picioare foarte puternici". Furtul s-a produs în centrul comercial Elkjøp.

"Nu este un lucru neobişnuit ca hoţii să pună câte ceva sub fuste şi pulovere largi", a declarat Tor Grøttom, la sediul Poliţiei Oslo. "Dar noi ne-am întrebat iniţial dacă este posibil, iar ulterior am încercat acest lucru la comisariatul de poliţie cu o femeie poliţist. Este greu, dar nu imposibil", a adăugat el.

Incidentul s-a petrecut joi, Internetul fiind plin de comentarii ale norvegienilor care afirmă că pun pariu că prietenele lor nu pot să repete "cascadoria". Însă poliţia norvegiană a anunţat că nu au existat furturi "la indigo" după acest caz.

Femeia, căreia un norvegian i-a dat numele de "Coapse Tunet" la o emisiune a unui post de radio, are vârsta de 31 de ani şi se află în continuare în custodia poliţiei, fiind interogată cu privire la alte furturi comise în Norvegia. Acest furt este cel mai "ciudat" înregistrat în Scandinavia în ultimii zece ani, comentează Daily Mail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO