ZF 24

Român care lucrează în Bruxelles: Totul este închis în centrul oraşului, maşinile nu au voie să circule, gările sunt închise, la fel şi staţiile de metrou. Este multă armată în zonă. Româncă plecată la studii: Nu ştiu cum să descriu infernul în care se află oraşul. E haos şi panică peste tot

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Autor: Liviu Popescu, Ştefan Stan, Alexandra Marcu

22.03.2016, 14:17 3325

Un român care lucrează de câţiva ani în Bruxelles spune că în centrul oraşului totul “este închis”, nu se dă voie cu maşinile, gările sunt închise, la fel şi staţiile de metrou.

“Este armată în oraş. Un prieten îmi spunea că sunt mai mulţi soldaţi decât la atentatele de la Paris”, a spus românul pentru ZF.

El mai spune că reţeaua de telefonie este momentan blocată.

O româncă plecată la studii în Bruxells a declarat pentru ZF că oraşul este blocat şi că panica s-a instaurat pe străzi.

”Nu ştiu cum să descriu infernul în care se află Bruxellesul.  E haos şi panică, auzi numai sirene peste tot Toate mijlocele de transport sunt închise Tunelurile la fel. Oamenii sunt obligaţi să ramană în case, că nu se pot mişca, a declarat ea pentru ZF. 

În universităţi încă este haos. Studentii au ramas blocatii, unii afara, altii la cursuri  Nu au cum să se întoarcă acasa. Copiii de la şcoli şi gradiniţe sunt blocaţi în incinte, parinţii nu pot ajunge la ei. 

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO