ZF 24

Revista BUSINESS Magazin vine de luni impreuna cu cartea “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”

Revista BUSINESS Magazin vine de luni impreuna cu cartea “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”
02.12.2011, 18:43 172

Revista BUSINESS Magazin ofera in parteneriat cu School for Startups Romania, incepand de luni 5 decembrie, cartea Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri semnata de unul dintre cei mai de succes antreprenori si investitori romani, Marius Ghenea.

Cartea este un ghid practic pentru cei care vor sa porneasca o afacere si raspunde la intrebari precum "Cum sa incepi o afacere?", "Care sunt sursele de finantare?", "Care sunt obstacolele pe care le poti intampina?" sau "Cum sa gasesti noi piete de dezvoltare a business-ului?".

"Informatiile din carte sunt, cred eu, utile pentru orice antreprenor, dar si pentru cei care se gandesc sa urmeze in viitor aceasta cale sau chiar pentru cei care nu sunt antreprenori, dar sunt implicati in orice alt mod in activitatile antreprenoriale din Romania.

Documentarea pentru cartea Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitatiis si succes in afaceri a implicat atat cursurile de entrepreneurship pe care le predau la scoli de business executive cat si experienta acumulata in Arena Leilor sau mai recent in School for Startups Romania dar mai ales experienta din ultimii aproape 20 ani de activitate antreprenoriala personala.", declara autorul cartii, Marius Ghenea.

Cartea poate fi gasita la chioscuri in perioada 5 - 18 decembrie impreuna cu revista BUSINESS Magazin la pretul de 11.9 lei. Pentru abonatii revistei cartea este gratuita.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO