ZF 24

Retailerii americani raporteaza vanzari peste asteptari pentru octombrie

05.11.2009, 16:13 22

Retailerii americani au raportat vanzari peste asteptari pentruluna octombrie, ca urmare a racirii vremii, fapt ce a dus la ocrestere a vanzarilor de produse sezoniere, a promotiilor si caurmare a rezultatelor slabe inregistrate in aceeasi perioada aanului anterior, informeaza MarketWatch.

Discounterii si companiile care vand produse esentiale au ramasinca in topul retailerilor. Vanzarile Costco Wholesale au urcat cu5%, depasind estimarile analistilor care se asteptau la un avans de4,7%. Compania a fost ajutata de un declin al monedei americanecare a dus la o crestere a vanzarilor internationale cu 17%. InSUA, vanzarile au avansat cu 2%. Lantul de farmacii Walgreen ainregistrat vanzari in crestere cu 4,9%, peste estimarile de 4,8%facute de analisti.

Dintre retailerii de produse specializate, lantul de magazineChildren's Place a anuntat o scadere mai mica a vanzarilor decat seastepta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO