ZF 24

Restrictii de circulatie pentru vehicule de peste 7,5 tone in 21 de judete

17.07.2007, 18:58 25

Vehiculele cu masa totala maxima autorizata de peste 7,5 tone vor avea, de maine, interdictie de circulatie pe toate drumurile nationale si autostrazi in 21 de judete, in intervalul 11-20, pentru a preveni deteriorarea asfaltului ca urmare a caniculei, a anuntat, astazi, Compania de Drumuri.
Decizia vine in urma avertizarii meteorologice cu cod portocaliu de astazi pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Iasi, Botosani si Ilfov (cu exceptia Centurii Bucuresti), se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Restrictia va fi aplicata pe toate drumurile aflate in administrarea CNADNR, respectiv autostrazi, drumuri nationale deschise traficului european si drumuri nationale principale si secundare.
Restrictia va fi ridicata imediat ce temperaturile vor intra in normal. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO