ZF 24

Renault propune o asociere cu autoritatile locale pentru investitia de la Titu

26.02.2007, 13:33 16

Firma Renault Technologie Roumanie a propus CJ Dambovita o asociere pentru realizarea proiectului de la Titu, dupa ce a refuzat din nou astazi sa achite pretul de pornire al licitatiei pentru terenul pus in vanzare la un pret redus cu 25% fata de prima incercare.
Noul pret de pornire al licitatiei propus, luni, de Consiliul Judetean (CJ) Dambovita a fost de 21,8 milioane lei inclusiv TVA, din care 1,6 milioane lei pentru vanzarea a noua cladiri, 20 milioane lei pentru achizitia unui teren si circa 200.000 lei pentru retele de utilitati, platforme, drumuri, alte mijloace fixe si obiecte de inventar.

CJ Dambovita a incercat de doua ori, in aceasta luna, sa vanda terenul, cladirile aflate pe acest spatiu si alte mijloace fixe aferente. Pretul de pornire stabilit initial, la 12 februarie, a fost de 29,1 milioane lei inclusiv TVA, dar cele doua firme care s-au prezentat la licitatie, Renault Technologie Roumanie SRL si Automobile Dacia SA, au refuzat sa achite suma.

Investitorii francezi intentioneaza sa lanseze o oferta scrisa autoritatilor locale in aceasta saptamana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO