ZF 24

Regele muzicii pop, scos la licitatie

Regele muzicii pop, scos la licitatie
06.03.2009, 10:04 121

O casa de licitatie va vinde obiecte care au apartinut regelui muzicii pop Michael Jackson, chiar si dupa ce starul a dat in judecata organizatorii viitoarei licitatii, Julien’s Auction House, scrie Bloomberg.

Bunurile starului actualmente in varsta de 50 de ani, care este asteptat sa isi anunte o noua serie de concerte in Marea Britanie, vor fi scoase la licitatie pe 22 aprilie. Printre acestea se numara manusi albe infrumusetate cu bijuterii, costume de scena, un tron, un Rolls-Royce Silver Seraph din 1999 si portile de la intrarea in ferma cantaretului.

Acestea au fost estimate de Forbes la 350 mil. dolari, valoare ce continua sa scada din cauza tendintei starului de a cheltui fara masura. Reprezentantii The McMillan Firm, companie ce reprezinta interesele lui Jackson nu au fost disponibili pentru a comenta aceste informatii.

“La noi nu a parvenit nici un document pe aceasta tema”, a marturisit Darren Julien, directorul executiv al Julien’s Auctions, din West Hollywood, California. “Managerul lui Michael a fost de acord cu tot ceea ce noi am intreprins. Aceasta veste, daca este adevarata, este o surpriza pentru noi”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO