ZF 24

Reactia unui cititor la ping-pong-ul cu taxa pe micro: "Propun desfiintarea Ministerului de Finante"

28.01.2010, 14:54 25

Lipsa de precizari la schimbarea impozitariimicrointreprinderilor a generat reactii virulente din parteacititorilor ZF. "Propun desfiintarea Ministerului de Finante,oricum el toaca banii statului in van, jos cu incompetentul deministru de finante care este o rusine la adresa tarii si omarioneta politica, ca multi altii", comenteaza Bogdan.

"Cred ca era mult mai simplu sa se vina cu o lege clara, lainceput de an, sa exista o informare corecta a populatiei despre 3%sau 16%, sa existe termene clare de depunere a actelor pentrumigrare si toti eram poate mai linistiti si mai putin stresati.Dar, cand avem conducatori care nu stiu cum ii cheama cu buletinulin mana, cand interesele personale si lupta polititca sunt peprimul plan, cand cei ce ne conduc doresc sa para ca sunt cei maitari dar ei habar nu au de nimic, se ajunge unde suntem astazi. Sine mai intrebam de ce nu vin strainii sa investeasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO