ZF 24

Răzvan Lucescu: "NU este vorba de demisia mea, ci de patriotism! Atât timp cât sunt şanse, merg până la capăt"

Răzvan Lucescu: "NU este vorba de demisia mea, ci de patriotism! Atât timp cât sunt şanse, merg până la capăt"

Autor: Pro Sport

28.03.2011, 14:55 18

Răzvan Lucescu a vorbit despre meciul pierdut în Bosnia, scor1-2, şi spune că nu se gândeşte la demisie, deşi tricolorii auşanse minime de calificare la Euro 2012.

"Ştim bine că nu am jucat cum am fi vrut, că Bosnia a meritatvictoria şi pentru dorinţa foarte mare de a întoarce rezultatul.Naivitatea a făcut ca să pierdem meciul. Adversarii nu au reuşitsă-şi creeze ocazii. Fazele fixe sunt cele mai uşoare de rezolvat.De-aceea suntem foarte frustraţi.

Nu este vorba de demisia mea, de un om. Este vorba de unpatriotism pe care trebuie să-l avem, dar care lipseşte cudesăvârşire uneori. Am văzut cum scandau bosniacii la 0-1 numeleţării lor. Aşa mă aştept şi la noi, pentru că echipa rămâne aţării, indiferent de situaţie.

Şansele noastre rămân intacte, pentru că vom juca meciurileimportante acasă. Avem nevoie de sprijinul publicului. Indiferentde interese. Atâta timp cât sunt şanse, eu merg până la capăt", adeclarat Răzvan Lucescu. Citiţi mai mult despre şansele de calificare ale naţionalei pewww.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO