ZF 24

Raiffeisen majoreaza tinta de pret pentru actiunile Transgaz cu 6,3% si recomanda "mentine" pentru titlurile companiei

24.08.2009, 13:13 15

Raiffeisen Capital&Investment a majorat tinta de pret pentru actiunile Transgaz cu 6,3%, la 163,2 lei pe unitate, respectiv cu circa 1% peste cotatia de la inchiderea sedintei bursiere de vineri, ceea ce determina analistii sa recomande "mentine" pentru titlurile companiei, informeaza Mediafax.

"Schimbarile previziunilor noastre justifica majorarea tintei de pret pentu urmatoarele 12 luni cu 6,3%, la 163,2 lei pe o actiune. Tinta de pret indica o majorare de 1% fata de cotatia actuala, ceea ce sustine recomandarea «mentine»".

Analistii Raiffeisen noteaza ca rezultatele Transgaz din trimestrul al doilea, conform standardelor romanesti de contabilitate, RAS, au reprezentat o "suprinza placuta".

Totusi, analistii au devenit mai pesimisti in privinta cantitatilor transportate de companie si anticipeaza ca acestea vor scadea in 2009 cu 20%, comparativ cu estimarea anterioara care indica un declin de 18%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO