ZF 24

Raiffeisen Bank lansează o ofertă de credite imobiliare cu dobândă variabilă de 5,19% pe an sau fixă pentru 7 ani, de 6% pe an

Raiffeisen Bank lansează o ofertă de credite imobiliare...

Autor: Roxana Rosu

04.07.2020, 19:45 7614

Raiffeisen Bank lansează in perioada 23 iunie – 23 august o ofertă de credite imobiliare cu dobândă variabilă de 5,19% pe an (2,75% marja de dobânda + 2,44% IRCC, valabil până la 30.06) sau o dobandă fixă pentru 7 ani, de 6% pe an.

"Perioada crizei sanitare a insemnat pentru multi dintre noi lucru de acasa si petrecerea  timpului in casa, alaturi de familie. Am descoperit ca spatiul nostru de locuit nu este doar „acasa”, ci este si biroul nostru sau locul de joaca pentru copii. Spatiul casei a capatat astfel o importanta mult mai mare si a devenit o preocupare pentru multi dintre oameni, din punct de vedere siguranta si confort. Tocmai de aceea venim in intampinarea celor care doresc sa-si cumpere sau sa-si schimbe locuinta, in urmatoarele doua luni si oferim credite imobiliare cu dobanzi reduse, fixe sau variabile” a declarat Catalin Munteanu, director executiv aria persoane fizice la Raiffeisen Bank.

Valoarea creditului este de 5.000 euro până la 300.000 euro (echivalentul in lei), pe o perioadă de 3-30 de ani. Avansul este de 15%-35% din valoarea imobilului, in functie de zona si  localitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO