ZF 24

Radu Stroe a demisionat din functia de ministru SGG (Update)

22.01.2007, 10:09 27

Ministrul pentru coordonarea Secretariatul General al Guvernului, Radu Stroe, si-a depus demisia, luni dimineata, la cabinetul premierului Calin Popescu Tariceanu.
Secretarul general al Guvernului, liberalul Radu Stroe, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca astazi dimineata isi va depune demisia la Cabinetul premierului, chiar daca, atat Calin Popescu Tariceanu, cat si Biroul Politic National al PNL i-au acord toata increderea pentru ramanerea in functie.

Stroe a tinut sa sublinieze ca intentia sa de a demisiona este irevocabila si ca, in acest moment, nu intrevede posibilitatea producerii unui fapt care ar putea sa-l faca sa renunte la acest gest, cu toate ca atat premierul, cat si conducerea PNL i-au cerut acest lucru.

"Premierul mi-a zis ca nu este de acord si a afirmat ca si-ar dori sa faca ceva pentru a opri treaba asta (demisia - n.r.), dar este greu sa faca ceva ca sa ma opreasca. Joi seara, si Biroul Politic National mi-a dat un vot de incredere unanim. Dar aici nu este vorba de PNL. Eu raman in partid, lupt alaturi de ei, de Calin, dar demisia mea este o problema de demnitate, si primii care au de castigat din atitudinea asta sunt liberalii, care vor invata mai multe, dar poate si altii", a declarat Radu Stroe. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO