ZF 24

Radu Craciun: Pare mai mult un document politic, nu unul economic

16.12.2008, 19:32 26

Radu Craciun, director de investitii la Interamerican Pensii, considera ca cifrele avansate in programul de guvernare reprezinta una din variantele posibile, dar nu reprezinta in niciun caz o garantie.

“Poate fi una dintre variante, insa este foarte greu sa avem niste cifre exacte din mai multe motive. Impactul international asupra Romaniei urmeaza sa-l vedem, inca nu l-am vazut. De asemenea, cresterea economica va depinde de o necunoscuta pe care o avem in fiecare an, productia agricola. Programul de guvernare este o colectie de promisiuni frumoase, ca si cum in perioada urmatoare vom primi numai vesti bune. Un astfel de program, pentru a fi credibil, trebuie sa fie si echilibrat. Dar pare mai mult un document politic, nu unul economic”, considera Craciun.

Directorul de investitii de la Interamerican Pensii spune ca suntem intr-un moment in care sunt importante masurile pe termen scurt. “Masurile luate pe termen scurt vor influenta substantial ceea ce se va intampla pe termen mediu si lung. Toate cifrele vor fi posibile numai prin masuri urgente si potrivite”, a precizat Craciun.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO