ZF 24

Protestele din Istanbul văzute prin ochii avocaţilor: Nu a fost anulată nicio şedinţă, oamenii au participat la proteste în afara orelor de lucru sau în pauza de masă

Protestele din Istanbul văzute prin ochii avocaţilor:...

Autor: Andrei Cîrchelan

24.06.2013, 16:00 115

Protestele din Piaţa Taksim, situată în metropola turcească Istanbul, care în curând vor împlini o lună, afectează mediul de afaceri sau activitatea companiilor din zonă într-o măsură foarte mică, însă investitorii urmăresc îndeaproape desfăşurarea ostilităţilor, potrivit avocaţilor din birourile Schoenherr şi Kinstellar din Istanbul.

„Protestul nu a avut un impact major asupra biroului nostru. Pe de o parte, traficul este oricum dificil şi încercăm să evităm piaţa Taksim în deplasările cu maşina. Pe de altă parte, oamenii care au dorit să participe la proteste au făcut-o în afara orelor de lucru sau în timpul pauzelor de masă. Nu a fost anulată nicio şedinţă. Clienţii care au sosit din străinătate au trebuit în mod evident să evite hotelurile din zona Taksim”, a declarat pentru ZF Markus Piuk, partener al firmei de avocatură Schoenherr, care are birou şi în Istanbul.

Sediul Schoenherr din Istanbul este situat foarte aproape de Piaţa Taksim, centrul protestelor, în zona Nisantasi, spre care s-au revărsat şi protestele ocazional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO