ZF 24

Proprietarul Betty Ice şi-a fixat 2016 ca termen pentru deschiderea magazinului de 1 milion de euro din Centrul Vechi

Betty Ice are magazine de îngheţată în Sibiu, Oradea, Braşov şi Cluj

Betty Ice are magazine de îngheţată în Sibiu, Oradea, Braşov şi Cluj

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.08.2014, 19:33 1685
Betty Ice, al doilea mare producător de îngheţată de pe plan local, va deschide magazinul de îngheţată din Centrul Vechi la începutul anului 2016, aceasta fiind prima unitate de acest fel din Capitală a companiei cu afaceri de circa 20 mil. euro anul trecut.
 
Vasile Armenean, proprietarul Betty Ice, a cumpărat clădirea din Centrul Vechi în 2012.
 
„Mai trebuie să stăm după nişte acte. Sperăm să începem construţia în primăvara viitoare şi să inaugurăm magazinul la începutul anului 2016. Deocamdată am făcut doar o consolidare a clădirii”, a declarat antreprenorul. Anterior, el spunea că investiţia în această unitate se va ridica la un milion de euro, sumă care include cumpărarea şi amenajarea magazinului. Clădirea din Capitală are o suprafaţă de 480 de metri pătraţi şi are o structură formată din subsol, parter şi un etaj. Aceasta nu este singura investiţie de acest fel făcută până acum de Vasile Armenean, Betty Ice având alte patru astfel de magazine în Sibiu, Oradea, Braşov şi Cluj. De asemenea, el a mai achiziţionat şi o clădire în Iaşi care va fi folosită în acelaşi scop. Betty Ice are şi peste 150 de chioşcuri cu îngheţată în toată ţara. Pe de altă parte, în Centrul Vechi sunt doar câteva magazine specializate în vânzarea de îngheţată.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO