ZF 24

Proiectul rezidential Planorama are un nou antreprenor general

01.10.2007, 16:16 34

Dezvoltatorul proiectului rezidential Planorama din Bucuresti, compania cu capital israelian EuroHabitat, a numit un nou antreprenor general al proiectului, Danya Cebus, subsidiara a grupului Africa Israel Investments, in locul fostului antreprenor, firma Yapitek, informeaza Mediafax.

Firma de avocatura Urban&Asociatii a anuntat in luna mai ca Yapitek, fostul antreprenor general al Planorama, a inceput procedura de faliment, primul raport fiind depus la Tribunalul Bucuresti pe 25 mai. Potrivit raportului lichidatorului judiciar, firma Cris Consult, Yapitek are datorii de 7,5 milioane de euro si contracte incheiate in valoare de 47,6 milioane euro. In replica, antreprenorul Planorama sustinea la acea data ca are datorii de 7,5 milioane de lei, nu de euro.

"Schimbarea antreprenorului general este o dovada clara a faptului ca dorim sa ne impunem pe piata imobiliara din Romania prin valoarea lucrarilor noastre de constructii", a declarat Haim Zemer Tov, director general al Planorama Group.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO