ZF 24

Proiectul Palas Iasi, premiat la Cannes

15.11.2007, 13:12 53

Proiectul Palas Iasi al grupului Iulius detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu a castigat aseara la Cannes, in cadrul targului international pentru proiecte comerciale MAPIC premiul Estates Gazette Retail & Future Project Award pentru centre comerciale cu o suprafata
de peste 20.000 de metri patrati.

Proiectul ce va fi dezvoltat in zona centrala a Iasiului va implica investitii totale de peste 200 de milioane de euro si va include pe langa spatii comerciale si o zon a rezidentiala, cladiri de birouri si o zona dedicata hotelurilor.

Lucrarile de constructie au inceput, iar finalizarea proiectului este asteptata, potrivit oficialilor grupului, in aproximativ 3 ani. Editia din acest an a MAPIC, unul dintre cele mai importante targuri imobiliare in domeniul comercial din lume, are loc aceasta saptamana la Cannes si a adus un numar record de proiecte din Romania.

Practic fiecare dezvoltator important si consultant imobiliar activ pe piata romaneasca a venit la MAPIC pentru a-si promova proiectul in incercarea de a atrage nume importante din domeniul retailului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO