ZF 24

Proiectul Gran Residencia, cumparat in proportie de 78%

23.12.2007, 13:30 22

Bucuresti, 20 decembrie 2007 ? Proiectul rezidential in valoare de 25 de milioane de euro, Gran Residencia, dezvoltat in zona Otopeni de Vitra Real Estate si vandut in exclusivitate de Neocasa, a ajuns la 78% de apartamente vandute din totalul de 160. Peste 50% din acestea au fost achizitionate de investitori. Constructia proiectului a inceput in mai 2007 si va fi finalizata in septembrie 2008.

Gran Residencia este un proiect rezidential adresat segmentului mediu plus situat in zona Otopeni care la numai sapte luni de la lansare inregistreaza un volum de vanzari de 78%. Reprezentantii Neocasa, agentul exclusiv de vanzari al proiectului, arata ca peste 50% dintre apartamentele vandute au fost achizitionate de investitori. Clientii finali au fost atrasi de calitatea constructiei si finisaje si de termenul de predare rapid, in timp ce investitorii au fost interesati de cresterea de cel putin 25% a pretului apartamentelor de la lansarea vanzarilor pana la darea in folosinta a proiectului.

Proiectul are acces facil la Aeroportul International Henri Coanda (2 minute), Aeroportul Baneasa (2 minute), Centrul Comercial Feeria Baneasa (5 minute). Alaturi de alte avantaje oferite viitorilor locatari, complexul va beneficia de un club propriu cu spatii cu functiuni conexe (comert si servicii).

Biroul de vanzari al proiectului este situat in interiorul showroom-ului Gran Feria (Calea Bucurestilor 21-25, Otopeni), fiind deschis de luni pana vineri intre orele 10-19.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO