ZF 24

Producătorul Ursus lansează B-LIFE Botanicals, o băutură pe bază de sucuri de fructe, plante aromatice şi bere fără alcool

Producătorul Ursus lansează B-LIFE Botanicals, o...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.05.2019, 16:32 3308

Mădălina Panaete

Ursus Breweries, cel mai mare jucător de pe piaÅ£a berii din România, ÅŸi-a extins portofoliul cu un nou brand B-LIFE Botanicals, o băutură care conÅ£ine suc de fructe, plante aromatice ÅŸi bere fără alcool.

B-LIFE este disponibilă Ã®n două variante: B-LIFE cu zmeură, lavandă ÅŸi eucalipt ÅŸi B-LIFE cu flori de soc, cimbru ÅŸi lămâie.

B-LIFE Botanicals se lansează Ã®n România printr-o campanie integrată care include: reclamă TV, promovare în mediul on-line ÅŸi panouri outdoor.

Ambele variante ale produsului sunt disponibile din luna mai, în principal în reÅ£elele de comerÅ£ modern ÅŸi tradiÅ£ional.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, TimiÅŸoreana, CiucaÅŸ, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, St. Stefanus, Meantime, Azuga Nepasteurizată, Stejar ÅŸi marca de cidru Kingswood.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO