ZF 24

Producătorul de vinuri Cramele Recaş a lansat o nouă gamă de vinuri

Producătorul de vinuri Cramele Recaş a lansat o nouă...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

12.08.2015, 12:44 1258

Producătorul de vinuri Cramele Recaş a lansat pe piaţa din România gama de vinuri Muse în două variante de prezentare, Day şi Night.

“Gama de vinuri Muse este un exemplu de inovaţie pe piaţa din România. În primul rând datorită lansării concomitent a două variante de vin, dar şi a unor elemente ce ţin de prezentarea gamei: dopul de sticlă, sablarea integrală a sticlei şi vopseaua specială care străluceşte sub lumină UV. Această nouă gamă răspunde tendinţelor actuale de consum la nivel internaţional (…) ”, a declarat Ciprian Roşca, director comercial Cramele Recaş

Vinurile Muse au fost lansate în cadrul unor petreceri dedicate, organizate în locaţii din Bucureşti, Arad, Constanţa, Cluj-Napoca, Braşov, Piteşti, Piatra Neamţ şi Timişoara.

Producătorul de vinuri Cramele Recaş administrează aproximativ 1.000 de hectare de viţă de vie în judeţele Timiş şi Arad.

Grupul de firme Cramele Recaş cuprinde companiile Cramele Recaş SA, Cramele Recaş Prod SA, Cramele Recaş Vie SA si Cramele Recaş Group SRL, afacerea fiind condusă de familiile Cox, Iova şi Georgiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO