ZF 24

Producătorul de medicamente Bioeel din Târgu-Mureş şi-a majorat cu 19% afacerile în 2019, până la 444 milioane de lei. Bioeel are reţea proprie de distribuţie şi propriul brand

Marca Bioeel a fost lansată în 1992 şi pe piaţă erau puse produse cosmetice sub acest brand. În 1994 compania a lansat şi producţia de medicamente.

Marca Bioeel a fost lansată în 1992 şi pe piaţă erau puse produse cosmetice sub acest brand. În 1994 compania a lansat şi producţia de medicamente.

Autor: Georgiana Mihalache

08.05.2020, 16:15 1962

Bioeel, companie specializată în producţia şi distribuţia de medicamente, cu o fabrică la Târgu Mureş, a ajuns la afaceri de 444 mil. lei în 2019, în creştere cu 19% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor publice de la Finanţe.

Profitul companiei a crescut de asemenea, până la 6,7 mil. lei, cel mai ridicat nivel de până acum, în creştere cu 13% faşă de anul anterior. Compania angajează circa 200 de persoane.

Bioeel este o companie cu capital integrat privat şi a intrat în afaceri în 1992 prin producţia de medicamente şi cosmetice. Bioeel şi-a extins liniile de business şi dincolo de activitatea de producţie şi a ajuns să importe şi să distribuie produse farmaceutice pentru mai multe companii farmaceutice locale şi internaţionale. Potrivit informaţiilor de pe site-ul propriu, Bio Eel are reţea proprie de distribuţie şi propriul brand.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO