ZF 24

Producatorul Albacher va face parte din Asociatia Multinationalelor din bere

21.01.2009, 13:30 140

Romaqua Group, producatorul brandului Albacher lansat anul trecut pe piata berii, este cel mai nou membru al Asociatiei “Berarii Romaniei”, alaturandu-se celor patru producatori multinationali care formeaza aceasta asociatie.

Romaqua este primul producator independent de bere care se alatura Asociatiei Berarii Romaniei. Din 2004, anul infiintarii, si pana la inceputul acestui an, Asociatia Berarilor Romaniei a fost formata exclusiv din filialele locale ale celor mai mari producatori de bere la nivel mondial, respectiv Ursus Breweries (SABMiller), Heineken Romania (Heineken), InBev Romania, producatorul Bergenbier (Anheuser-Busch InBev) si United Romanian Breweries Bereprod, producatorul Tuborg (Carlsberg).

Romaqua Group, companie romaneasca infiintata in 1998, are in portofoliu berea Albacher, apa minerala naturala Borsec, apa oligominerala Aquatique, apa minerala Stanceni, bauturile racoritoare Giusto si Quick Cola si cafeaua Metropolitan.

Asociatia “Berarii Romaniei”, cea mai mare organizatie de profil din Romania, acopera 80% din industria berii din Romania. Din 2008, Asociatia “Berarii Romaniei” este membra a organizatiei “Berarii Europei”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO