ZF 24

Producător de dezinfectanţi profesionali cu o fabrică în Bragadiru, Ilfov: Clienţii noştri sunt companii private dar şi instituţii publice precum spitalele din ţară. Am dublat livrările către ei în această perioadă

Producător de dezinfectanţi profesionali cu o fabrică...

Autor: Cristina Roşca

24.03.2020, 15:27 1038

Compania Pro Integrator, ce deţine o fabrică de dezinfectanţi profesionali în Bragadiru, judeţul Ilfov, şi-a triplat producţia în această perioadă marcată de pandemia actuală. Decizia de a creşte producţia a venit pe fondul unei cereri mari din partea clienţilor.

„Majoritatea clienţilor noştri sunt companii private dar şi instituţii publice precum spitalele din ţară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanţi în această perioadă. De la declanşarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producţie pe toate tipurile de produse pe care le producem”, a spus Cristian Stanciu, directorul companiei.

Astfel, fabrica lucrează în mai multe schimburi pentru a face faţă cererii. Mai mult, oficialii Pro Integrator spun că firma a majorat livrările şi către consumatorii casnici, o altă categorie de clienţi.

Oficialii producătorului spun că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania.

 „Ce este astăzi diferit faţă de alte epidemii cu care populaţia s-a mai confrutat este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale”, afirmă Cristian Stanciu. Compania apare deţinută la Registrul Comerţului de Magdalena Geanina Stanciu. Ea apare acţionar în mai multe firme locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO