ZF 24

Primăria Sibiu investeşte 4,5 mil. euro în reabilitarea unor străzi şi a unui viaduct

Autor: Laurentiu Cotu

31.10.2013, 19:03 157

Primăria Sibiu a demarat procedurile de achiziţie pentru lucrările de modernizare a încă 10 străzi din oraş şi pentru reparaţii la viaductul Vasile Aaron, investiţii estimate la peste 20 mil. lei (circa 4,5 mil. euro). Astfel, în data de 5 noiembrie vor fi deschise ofertele depuse pentru pachetul de străzi din zona Poplăcii-Centru-Guşteriţa (Piaţa Tălmaciu, Tribunei, Revoluţiei, Arhivelor, D.D.Roşca). Lucrările presupun modernizarea carosabilului şi a trotuarelor, dar şi a reţelei de canalizare şi a reţelei de alimentare cu apă, crearea de zone verzi şi amenajarea unui loc de joacă.

În data de 6 noiembrie vor fi deschise ofertele depuse pentru pachetul de străzi din zona Turnişor- Piaţa Cluj-Ţiglari (străzile Arad, Kiev şi Deva). Obiectul acestei licitaţii este de a contracta lucrările de modernizare a carosabilului şi a trotuarelor, a reţelelor de canalizare şi alimentare cu apă şi amenajarea de zone verzi. Totodată, în data de 15 noiembrie se vor deschide ofertele pentru lucrările prevăzute pe străzile Abrud şi Bagdazar, care fac parte din pachetul de străzi Gara Mică şi Turnişor. Şi pentru aceste străzi este prevăzută modernizarea reţelelor de apă şi canalizare şi reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor. Primăria Sibiu pregăteşte şi procedurile de licitaţie pentru lucrările de reparaţii generale la viaductul Vasile Aaron.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO