ZF 24

Primaria Bucuresti vrea sa isi tina locuitorii in Capitala: Cartierul tau de Vara nu-i la tara!

17.07.2009, 16:23 25

Astazi, 17 iulie, in parcurile Bazilescu, Titanii si Sebastian a fost inaugurat proiectul cultural „Bucuresti – Cartier de Vara”.

Manifestarea este o alternativa estivala de petrecere a timpului liber initiata de Comisia pentru Cultura a Consiliului General al Municipiului Bucuresti si organizata de Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale, Directia pentru Cultura si Centrul de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare, in parteneriat cu Primariile Sectoarelor 1, 2, 3 si 5.
In luna iulie, scenele amplasate in parcuri gazduiesc la sfarsit de saptamana – dimineata de la ora 10.00 si seara de la ora 20.00 – reprezentatii de teatru si concerte.

In acest weekend, studentii UNATC si teatrele pentru copii le-au pregatit copiilor momente speciale: spectacolul Capra cu trei iezi – Teatrul Tandarica (sambata in Parcul Titanii; duminica in Parcul Sebastian), Vacanta vesela – Teatrul Excelsior (sambata in Parcul Bazilescu; duminica in Parcul Titanii) si Intoarcerea Panterei Roz – Teatrul Constantin Tanase (duminica in Parcul Bazilescu).
De la ora 20.00, are loc un Program folcloric (vineri in Parcul Titanii; sambata in Parcul Sebastian; duminica in Parcul Bazilescu), Corpuri in Oglinda – Teatrul Nottara (vineri in Parcul Bazilescu; sambata in Parcul Titanii; duminica in Parcul Sebastian), D’ale Bucurestilor – Teatrul Constantin Tanase (vineri in Parcul Sebastian).

Soprana Anca Parlog va sustine recitaluri sambata dimineata in Parcul Sebastian si duminica seara in Parcul Titanii. O alta atractie a acestui weekend o va reprezenta spectacolul Mofturi la Union. Actorii Gabriela Popescu, Afrodita Androne, Ramona Cutina si Silviu Biris vor prezenta un colaj de momente vesele in care se impletesc teatrul, muzica si dansul. Vineri seara vor fi in Parcul Bazilescu, sambata dimineata in Parcul Sebastian, iar duminica seara in Parcul Titanii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO