ZF 24

Presedintia dupa sedinta CSAT: Situatia din Romania e sub control. Vor fi suplimentate fondurile pentru echipamente, medicamente si vaccinuri

03.11.2009, 22:23 19

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, convocata depresedintele Traian Basescu pe tema gripei porcine, a tinut douaore, in conditiile in care oficialii de la Cotroceni daduseraasigurari, in ultimele doua zile, ca gripa A/H1N1 nu este oproblema, scrie Gandul.

Un comunicat al Administratiei Prezidentiale precizeaza ca, "dinpunct de vedere medical", situatia din Romania este "sub control",situatia fiind "net mai buna" comparativ cu cea din UE sau dinstatele vecine, cum ar fi Ucraina.

"In cadrul CSAT s-a luat decizia suplimentarii fondurilor pentruachizitia de echipamente, medicamente, mijloace de protectie sivaccinuri. De asemenea, s-a discutat o serie de masuri pentru o maibuna comunicare intre institutiile responsabile, precum si pentru omai buna informare a opiniei publice", se arata in comunicat, caremai precizeaza ca s-au analizat "scenariile diferite de evolutie apandemiei", desi acest termen a fost evitat pana acum de oficialiiguvernamentali. Despre concluziile la care a ajuns ConsiliulSuprem de Aparare a Tarii, reunit marti, cititi pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO