ZF 24

Premii media de excelenta la Cluj Napoca

25.05.2010, 14:42 60

La West City Hotel din Cluj a avut loc a saptea editie aPremiilor media de excelenta, o traditie la Cluj-Napoca. Acestepremii au ca scop recompensarea acelor personalitati care au avutun aport semnificativ la dezvoltarea si promovarea orasului Cluj sia Transilvaniei si sunt acordate de publicatii locale.

Anul acesta Cosmote Romania a fost sponsorul principal al PremiilorMedia de Excelenta. Conform traditiei, reprezentantii mass-mediatiparita si electronica au recompensat aproximativ treizeci depersonalitati ale vietii publice clujene, din domeniile afacerilor,stiintei, cercetarii, sportului, sferei civile si artei: prof. dr.Andrei Marga, rector al Universitatii "Babes - Bolyai" din Cluj -Napoca; Alin Tise, presedinte al Consiliului judetean Cluj; dr.Radu Mititeanu, director executiv al Clubului de cicloturismNapoca, club premiat pentru "promovarea sportului si a miscarii inaer liber"; acad. Ionel Haiduc; prof. dr. Vasile Dincu si multealte personalitati locale.
Din domeniul teatrului au primit premiul Gábor Tompa, directorulTeatrului Maghiar din Cluj, si pe actorul Zsolt Bogdán, unul dintrecei mai importanti membri ai companiei clujene.
Premiul lui Gábor Tompa a fost oferit de Radio Paprika "pentruintreaga activitate depusa in functia de director al TeatruluiNational Maghiar din Cluj, si pentru premiile castigate lanumeroasele festivaluri de teatru din Romania si din strainatate."Zsolt Bogdán a fost propus pentru premiere de catre revistaApostrof, "pentru intreaga activitate si pentru modul in care acontribuit activ la viata culturala a Clujului".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO