ZF 24

PPF extinde oferta pentru Romexterra

05.10.2006, 16:27 16

PPF Investments va exinde oferta pentru actionarii Bancii Romexterra pana pe data de 17 noiembrie 2006 in Bucuresti, ca urmare a numarului mare de actionari care si-au anuntat intentia de a vinde catre PPF Investments in ultimele zile, a anuntat astazi fondul de investitii.

"Oferta noastra a fost foarte bine primita de catre actionarii Romexterra. Sunt inca multi care vor sa vanda catre noi", a declarat intr-un comunicat, Michal Susak, CEO al PPF Investments.

Potrivit comunicatului, actionarii din Pitesti si Targu Mures au la dispozitie doar o saptamana pentru a incheia contracte de vanzare-cumparare de actiuni catre PPF Investments, pana la data de 13 octombrie 2006, prin intermediul filialelor Raiffeisen Bank din orasele respective.

Operatiunile de plata catre fostii actionari Romexterra care au vandut conform ofertei initiale vor incepe imediat dupa data inregistrarii transferului in registrul actionarilor Romexterra. Procesul de inregistrare a transferului va incepe in saptamana 9-13 octombrie, se precizeaza in comunicatul PPF.

Pe 21 septembrie, PPF Investments a lansat oferta de achizitionare a actiunilor Romexterra la pretul de 8 RON pe actiune, termenul de finalizare a ofertei fiind stabilit initial la 6 octombrie. Pe parcursul primei saptamani a ofertei PPF Investments a achizitionat aproximativ 8% din actiunile Romexterra, de la actionarii din toata tara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO