ZF 24

Policolor a recrutat un nou şef la divizia de vopsele auto

Policolor a recrutat un nou şef la divizia de vopsele...

Autor: Andreea Neferu

11.03.2014, 00:00 450

Românul Bogdan Jambori a preluat de la începutul acestui an funcţia de director business unit a Klar Professional, divizia de lacuri şi vopsele auto a Policolor. Poziţia pe care Jambori a preluat-o a fost ocupată până în septembrie anul trecut de Narcis Obeadă.

Jambori are o experienţă de peste 17 ani ca manager de vânzări pe segmentul lacurilor şi vopselelor destinate sectorului auto şi industrial.  El a mai condus şi compania Akzo Nobel - Sikkens România în cadrul căreia a înfiinţat divizia Paint and Car Equipment şi a dezvoltat de la zero departamentul de lacuri şi vopsele speciale. De asemenea, a fost director de divizie şi responsabil de managementul clienţilor pentru Poly Delta Chemicals/Quaker România.

Ulterior, a preluat funcţia de director de vânzări la producătorul de lacuri şi vopsele Chempro Chemicals. Grupul Policolor-Orgachim, cu facilităţi de producţie în România şi Bulgaria, este controlat de fondurile de investiţii The Romanian Investment Fund, RC2 şi Romanian Reconstruction. Policolor a înregistrat în 2012 afaceri de circa 31 mil. euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO