ZF 24

Planurile Elmec pentru urmatorii cinci ani: Un department store, galerii multibrand, accesorii, outlet si multe branduri noi

09.12.2009, 13:32 39

Un department store, galerii multibrand, accesorii, outlet simulte branduri noi. Este strategia Elmec Sport pentru Romania, incontextul in care compania tocmai si-a prelungit pana in mai 2012exclusivitatea asupra Nike, cel mai profitabil brand dinportofoliul.

Cristian Beznoska conduce afacerile Elmec Romania de un an sijumatate. Este insa la primul interviu si evita cu mare atentie savorbeasca despre cifre. Foloseste cuvantul "diferit" cand esteintrebat despre cum au mers vanzarile in 2009. Nu ii plac termeniigen criza sau dificil. In viziunea sa, unul dintre cele maiimportante lucruri anul acesta a fost capacitatea de adaptare abusinessului la noua realitate economica.

Anul acesta a fost unul in care firmele ori au putut sa seadapteze altor conditii si sa mearga mai departe, ori au intampinatdificultati si mai mari, deoarece a fost un an diferit fata de totce am experimentat pana acum in Romania".

Cititi mai multe despre planurile importatorului Nikepe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO