ZF 24

Piramida de sticlă, fântâni arteziene şi parcare subterană în centrul unui oraş din vestul ţării

Piramida de sticlă, fântâni arteziene şi parcare...

Autor: Business Magazin

15.10.2017, 13:34 813

Daca la Timisoara amenajarea unei parcari subterane ori supraterane in zona centrala a orasului a ramas doar o promisiune electorala in ultimii ani, iata ca in alte locuri, lucrurile par sa inceapa sa se miste in aceasta directie.

Un proiect indraznet care vizeaza o schimbare radicala a pietei centrale a orasului este supus atentiei locuitorilor in Arad.

Proiectul e si el mai vechi, insa urmeaza sa fie votat in Consiliul Local, dupa ce aradenii isi vor spune parerea pe site-ul municipalitatii.

Zilele acestea, primaria Aradului propune un studiu actualizat prin care sa fie complet reamenajata Piata Avram Iancu, noteaza specialarad.ro.

Se vor realiza o parcare subterana cu 588 de locuri cu 4 cai de acces, zone pietonale pavate cu dale decorative si strajuite de spatii verzi.

La toate acestea se adauga un ansamblu de fantani si o piramida din sticla pe doua nivele.

Zona centrala ar urma sa fie amenajata astfel incat sa poata gazdui diferite evenimente publice, culturale, inclusiv un cinematograf in aer liber pe timp de vara.

Conform studiului de fezabilitate, investitia este estimata la peste 26 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.opiniatimisoarei.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO