ZF 24

Piaţa de chirurgie estetică a trecut de 130 milioane de euro, cu peste 450 de chirurgi plasticieni şi dermatologi prezenţi pe această nişă: peste 15% din clienţi sunt străini

Iancu Morad, medic estetician

Iancu Morad, medic estetician

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.01.2020, 20:55 573

Iancu Morad, medic estetician: În ultimii 4-5 ani, în clinica Luxury Aesthetics numărul de pacienţi a crescut cu peste 15% anual. În medie, primim în cabinetele noastre între 7.500 şi 8.000 de pacienţi pe an, dintre care 15% sunt pacienţi străini.

Valoarea pieţei de chirurgie şi me­dicină estetică din România a depăşit pragul de 130 de milioane de euro, pe piaţă fiind activi între 450 şi 500 de chirurgi plasticieni şi dermatologi, a spus medicul chi­rurg estetician Iancu Morad, pro­prie­tarul clinicii Luxury Aesthetics. 

„Sunt peste 100.000 de tratamente in­va­zive şi minim invazive care pot fi efectuate în România. În ultimii 4-5 ani a crescut con­siderabil numărul pacienţilor străini ce vin în România pentru a apela la servicii de me­dicină estetică. Noi vedem anual o creştere de cel puţin 12 – 15% a pa­cienţilor care ape­lea­ză la tratamente es­tetice. Iar atunci când mă întâlnesc la conferinţe internaţio­nale cu alţi medici din domeniul chirur­giei estetice de peste tot din lume, toţi spun că respectă medicii din România“, a adăugat Iancu Morad.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO