ZF 24

Petromservice: Noul sef al ANRM este angajatul nostru

06.02.2009, 10:22 69

"Domnul Maracineanu este in continuare angajatul nostru dar acest lucru nu va mai continua pentru ca deja au fost demarate procedurile de lichidare a contractului de munca. Odata preluata functia de presedinte ANRM, el nu va mai fi angajatul nostru", a declarat Gheorghe Supeala, directorul general al PSV Company.

PSV Company este o companie desprinsa din fostul Petromservice care a ramas sub controlul Elbahold Limited, un offshore cipriot in spatele caruia se afla omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.  Petromservice a vandut in 2007 divizia de echipamente si servicii pentru industria de petrol, care constituia cea mai mare parte a businessului sau, catre Petrom, pentru peste 300 de milioane de euro. Compania ramasa si-a schimbat numele din Petrom Service in PSV Company.

 

Gelu Maracineanu a fost numit sef al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale dupa ce premierul Emil Boc l-a demis miercuri pe predecesorul sau, Bogdan Gabudeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO