ZF 24

Peste 30 de crame participă la salonul de vinuri şi turism viticol ReVino din Bucureşti în acest weekend

Peste 30 de crame participă la salonul de vinuri şi...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.05.2018, 09:00 427

ReVino Bucharest Wine Fair, salon de vinuri şi turism viticol aflat la a treia ediţie, are loc în perioada 12-14 mai la hotelul Novotel din Bucureşti şi va găzdui 35 de expozanţi, crame mici şi mijlocii din România, dar şi importatori. Aceştia aduc în faţa publicului peste 230 de vinuri premium.

 De asemenea, pe lângă degustările din cadrul salonului, vizitatorii vor putea lua parte la masterclass-uri susţinute de opt enologi. În plus, specialiştii din industria ospitalităţii şi turism sunt invitaţi să ia parte la eveniment, luni 14 mai.

„Încă de la prima ediţie, de acum doi ani, prin evenimentul ReVino Bucharest Wine Fair ne-am asumat misiunea de a promova vinurile româneşti de calitate, cramele mici şi mijlocii, consumul responsabil şi turismul viticol la noi în ţară. Şi am reuşit. De la an la an am adunat în jurul nostru tot mai mulţi oameni interesaţi de vinuri de calitate şi care află în acelaşi timp despre călătoriile pe care le pot face la cramele de la noi”, spune Alina Iancu,  managing director CrameRomania.ro şi ReVino.ro, platforme care promovează turismul viticol şi care organizează târgul ReVino Bucharest Wine Fair.

Printre cramele prezente la târg se află 7ARTS, Crama Alira, Amfiteatru Vitis, Crama Aramic, Crama Aurelia Vişinescu, Crama AVINCIS, Crama Balla Geza, Crama Bauer, Crama Budureasca, Crama Carastelec, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Liliac, Crama Oprişor, Domeniile Panciu, Crama Petro Vaselo, Crama Tohani sau Crama Villa Vinea. În plus, printre expozanţi se află Le Manoir şi Wine Point, importatori cu vinuri internaţionale din ţări precum Franţa, Italia sau Spania, dar şi din Lumea Nouă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO