ZF 24

Peste 100 de magazine online au pregătit promoţii pentru perioada sărbătorilor

Peste 100 de magazine online au pregătit promoţii...

Autor: Roxana Rosu

13.12.2016, 11:13 152

Peste 100 de magazine online au pregătit pentru perioada sărbătorilor promoţii constând în reduceri de până la 65%, excursii în străinătate acordate prin tragere la sorţi, dar şi servicii extra cum ar fi livrarea în două ore în Bucureşti şi în 24 de ore în ţară, transport şi retur gratuit sau consultanţă la achiziţie.

În 2016, 6,8 milioane de români au făcut cumpărături online, iar valoarea comerţului online va depăşi 2 miliarde de euro, conform estimărilor ARMO, în creştere de la 1,5 miliarde de euro în 2015.

„Magazinele membre ARMO anticipează un nou vârf de achiziţii în perioada dinaintea sărbătorilor de iarnă, având în vedere promoţiile pe care le-au pregătit, astfel că, încurajează clienţii care aleg să îşi cumpere cadoul online să plaseze cât mai rapid comenzile. Reducerile anunţate sunt pentru categorii diverse de produse, de la jucării, la cosmetice, echipamente sportive, bijuterii sau cadouri de Crăciun”, a declarat Florinel Chiş, directorul executiv al ARMO.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO