ZF 24

Persoanele care nu adera la Pilonul II in 4 luni de cand devin eligibile sunt repartizate aleatoriu

21.02.2008, 16:41 33

Persoanele cu varste sub 35 de ani care nu adera la un fond de pensii administrat privat (Pilonul II) in termen de patru luni de la data la care devin eligibile vor fi repartizate aleatoriu de Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), informeaza Mediafax.

In urma etapei initiale de aderare la fondurile de pensii private obligatorii, incheiata la 17 ianuarie, va incepe desfasurarea procesului de aderare continua a participantilor, prevederile necesare fiind incluse de catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) in proiectul de modificare a normei privind aderarea initiala si evidenta participantilor la fondurile de pensii administrate privat.

Persoanele sub 35 de ani care devin eligibile sa subscrie la Pilonul II trebuie sa adere la un astfel de fond in termen de patru luni, in caz contrar fiind distribuite aleatoriu de CNPAS la unul din fondurile autorizate.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO