ZF 24

Pentru imbuteliatorii de apa, varful de vanzari din vara lui 2007 este greu de atins in acest an

14.08.2008, 19:30 15

Piata apei minerale a crescut in primele sapte luni cu 11% in volum fata de aceeasi perioada din 2007, ritm de doua ori mai mic decat estimarea producatorilor de profil pentru acest an.

Lipsa perioadelor de canicula a temperat cresterile de vanzari ale imbuteliatorilor de apa minerala. Potrivit datelor SNAM (Societatea Nationala a Apelor Minerale), in primele sapte luni, volumul imbuteliat s-a ridicat la 700 de milioane de litri de apa, cu circa 11% mai mult fata de perioada similara din anul trecut.
Dupa ce, in 2007, vanzarile imbuteliatorilor de apa au explodat in sezonul cald, aducand cresteri ale volumelor imbuteliate de pana la 80%, in acest an producatorii mizeaza pe ritmuri de crestere mult mai reduse.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt cei mai mari imbutelitori de apa minerala la nivel local si ce investitii vor face acestia, alaturi de micii imbuteliatori, pana la sfarsitul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO