ZF 24

PD-L a strans primul milion de euro pentru independentul Basescu

09.09.2009, 09:44 14

Filialele democrat-liberale au trimis la centru cate 20.000 deeuro, prima transa din cotizatia pentru campania lui TraianBasescu, scrie Gandul. Liderii PD-L spun ca milionul strans inprima saptamana este doar "maruntisul" pentru pornireamotoarelor.

Traian Basescu ar putea candida pentru Cotroceni ca independentsustinut de o platforma politico-civica cladita in jurul PD-L.Democrat-liberalii au rezolvat ultimele probleme legale pentru a-ipermite unui candidat sa concureze pentru Cotroceni sprijinit de unpartid si pentru a avea, astfel, reprezentanti disciplinati intoate sectiile de votare. De asemenea, au dat dispozitie filialelorsa trimită la centru avansul pentru campania lui Basescu: 40.000 deeuro per organizatie, platibili in doua transe. Pana ieri seara,aproape toti liderii locali trimisesera prima transa, astfel incatPD-L a strans primul milion de euro. "Un maruntis", dupa cum seexprimau liderii de la centru, bun sa porneasca motoarelecampaniei, sa cumpere pixuri si brichete promotionale, dar totalinsuficient pentru o campanie prezidentiala care s-ar ridica la40-50 de milioane de euro, dupa cum auzisera cei "de la PSD".Despre cum va candida Basescu in calitate deindependent sustinut de PD-L cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO