ZF 24

Patronii din industria alimentara au intrat in alerta. Angajatii, obligati sa declare daca sunt bolnavi de gripa sau sunt arsi la leafa

01.11.2009, 16:19 16

Chiar daca inca nu se confrunta cu probleme, patronii dinindustria alimentara sunt preocupati de prevenirea raspandiriivirusului gripal pandemic A-H1N1. Cei care se ocupa de crestereaporcilor, prelucrarea si comercializarea produse din carne si-aupus demult la punct un sistem de a preveni imbolnavirea angajatilorcu gripa A-H1N1, scrie Gandul.

"Noi am fost de mult in alerta si am luat masuri de prevenire.Angajatii efectueaza controale periodice si sunt obligati sadeclare daca sunt bolnavi. In caz contrar li se aplica sanctiuniprecum taierea bonurilor de masa timp de o luna sau 10% scadere dinsalariu timp de trei luni. Dar pana acum nu au fost astfel decazuri si speram nici sa nu fie", a declarat Gheorghe Caruz,presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc. Cititi mai multpe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO