ZF 24

(P) Un Start-up românesc infiinţat acum o lună a atras o finanţare de peste un milion de dolari în mai puţin de o zi

(P) Un Start-up românesc infiinţat acum o lună a atras...

Autor: Publicitate

08.06.2021, 15:00 1901

Lanceria.io, platformă bazată pe blockchain susţinută de tehnologia artificială, a reuşit să atragă atenţia investitorilor datorită poziţionării sale care vine să susţină ecosistemul de freelancing care a explodat în perioada pandemiei în întreaga lume.

“Conform studiilor realizate la nivel mondial, tot mai mulţi oameni aleg să activeze în regim freelancing pentru a avea un program mai flexibil şi timp liber mai mult. Principalul dezavantaj al platformelor deja existente este cel al comisioanelor extrem de ridicate ce sunt percepute pentru freelancer, atât pentru order, cât şi pentru tips-ul primit de acesta dacă munca sa este apreciată de angajator.” - spune Mihai Sebastian Sararu, CEO Lanceria.

Fondat la începutul lunii mai, proiectul Lanceria.io este în plină dezvoltare, fiind o iniţiativă independentă ce îşi doreşte să menţină un comision redus pentru angajator. În plus, froloseşte inteligenţa artificială care ajută la determinarea unui matching între freelancer şi angajator pentru a finaliza un proiect cu succes, pentru ambele părţi. Totodată, Lanceria.io introduce opţiunea de plăţi hybrid, atât plăţi prin FIAT, cât şi plăţi prin criptomonede. 

“Prin platforma Lanceria.io ne propunem să schimbăm dinamica puterii în ecosistemul freelancing-ului şi să eliminăm comisioanele pentru freelanceri, oferind în acelaşi timp angajatorilor features prin care pot selecta cel mai potrivit freelancer care să finalizeze cu succes proiectul dorit.” - declară CEO-ul companiei Lanceria.

Compania, formată de o echipă de freelanceri pasionaţi cu o experienţă amplă în domeniul Blockchain şi AI, îşi propune să transforme ecosistemul freelancing-ului oferind încredere şi transparenţă, toate cu ajutorul unei platforme de freelancing 2.0. Listarea oficială a monedei va avea loc în data de 16 Iunie pe Digifinex.

Board-ul executiv este completat de Florin Mitu - Co-Founder şi Robert Tudor - COO.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.lanceria.io

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO