ZF 24

Oresa negociaza achizitii de 40 mil. euro si investeste 100 mil. euro in Romania

16.05.2007, 13:51 13

Fondul suedez de investitii Oresa Ventures negociaza achizitii de peste 40 de milioane de euro in Romania si va aloca, pentru urmatorii trei ani, pana la 100 de milioane de euro pentru cumpararea unor companii romanesti, a declarat, astazi, Cornel Marian, director de investitii al fondului.
"Am incheiat deja o achizitie de cateva milioane de euro, dar pe care nu o putem dezvalui inca, in domeniul serviciilor. De asemenea, negociem achizitia altei companii, pentru care vom investi circa 40 de milioane de euro, cea mai mare investitie a Oresa in Romania", a spus Marian intr-o conferinta de presa.
El a precizat ca investitorii fondului, care provin in special din Suedia, sunt foarte multumiti de randamentele obtinute pe piata romaneasca si din acest motiv vor continua investitiile in Romania.
"Am obtinut randamente foarte bune din vanzarea Credisson, pentru care nu am investit aproape nimic, deoarece s-a desprins din Flanco. De asemenea, din vanzarea Flanco am castigat foarte bine. Randamentele ridicate generate sunt atragatoare pentru investitori", a spus Marian. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO