ZF 24

One United Properties estimează venituri din chirii de 6 mil. euro cu proiectul de birouri One Tower din zona Floreasca, care va avea o suprafaţă de 24.000 mp

One United Properties estimează venituri din chirii de 6...

Autor: Alexandra Cepăreanu

05.10.2019, 17:42 1610

♦ One Tower se întinde pe o suprafaţă de 24.000 mp şi este o clădire de birouri de clasă A, parte a proiectului imobiliar multifuncţional One Floreasca City ♦ Clădirea One Tower va fi livrată în trimestrul al patrulea din 2020.

Dezvoltatorul cu capital românesc One United Properties, controlat de An­drei Diaconescu şi Victor Căpitanu, estimează venituri de 6 milioane de euro din chiriile din clădirea de birouri One Tower, care până în prezent este închiriată în proporţie de 40%, a spus Victor Căpitanu, cofondator al One United Properties.

„Pentru One Tower aşteptăm venituri din chirii de 6 mil. euro. Până acum este în­chiriată în proporţie de 40% de companii din sectorul farmaceutic, companii de consul­tanţă sau case de avocatură. Lucrările de construcţie la One Tower din ansamblul One Floreasca City sunt în grafic, turnul a ajuns la nivelul PĂ12 (parter şi 12 etaje) din 16 etaje, urmând să fie livrat în trimestrul IV al anului următor“, a spus Victor Căpitanu.

One Tower face parte din proiectul imobiliar multifuncţional One Floreasca City care cuprinde trei componente integrate într-un ansamblu deschis: fosta hală Ford, care va fi restaurată şi modernizată într-un spaţiu de retail operat de Auchan România, o clădire de birouri de clasă A – One Tower şi trei blocuri cu apartamente – One Mircea Eliade. Clădirea de birouri One Tower va avea o suprafaţă închiriabilă de 23.867 mp, 460 de locuri de parcare, staţii de încărcare pentru maşini electrice şi parcare pentru biciclete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO