ZF 24

O lecţie rară de modestie. Cum a fost surprinsă o sportivă în Bucureşti, deşi a câştigat milioane de dolari din tenis

O lecţie rară de modestie. Cum a fost surprinsă o...

Autor: Pro Sport

28.04.2018, 11:19 873

Monica Niculescu (63 WTA, 30 de ani) nu-i surprinde pe fanii tenisului doar printr-un mod diferit de a juca, ci şi prin modestie. Jucătoarea care a strâns peste cinci milioane de dolari din tenis stă departe de lumina reflectoarelor, iar marţi a fost surprinsă circulând cu metroul prin Bucureşti.

În timp ce colegele ei din echipa de Fed Cup au mers la Cluj pentru a învinge Elveţia şi a obţine calificarea în Grupa Mondială din Fed Cup, Monica a rămas la Bucureşti unde, alături de Horia Tecău, încearcă să se recupereze cât mai repede după o accidentare care-i dă mici bătăi de cap. Înainte să ia startul în sezonul de zgură euroepană, Niculescu a avut câteva drumuri de făcut prin Capitală, iar fanii tenisului au avut o mică surpriză.

Deşi are 5.071.911 de dolari câştigaţi în cei 16 ani petrecuţi în sportul alb ca jucătoare profesionistă, Monica a preferat să meargă cu metroul, iar un fan care a recunoscut-o a rămas impresionat de decizia Monicăi. Înainte ca jucătoarea de tenis să coboare la staţia Piaţa Muncii, fanul a fotografiat-o într-o ipostază în care nu au fost surprinşi prea mulţi sportivi de top ai României.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO